Webhosting tegen de beste prijs en service

Cloud Webhosting voor persoonlijk gebruik, uw onderneming of een vereniging? Bij Network-IT bent u zeker op het goede adres. Op onze website vindt u een uitgebreid gamma cloud webhosting pakketten. Het aanbod varieert van basis hosting voor een kleine website tot een uitgebreide webspace voor bijvoorbeeld een online portaal. Als u kiest voor een cloud hosting pakket van Network-IT wordt uw website gehost op een snelle en redundante cloud samen met andere websites van klanten. Al deze websites delen de servercapaciteit, verbinding en de kosten.
Webhosting

Basic

5/ maand

Voor kleine websites

 • 1GB Opslagruimte
 • 10GB Bandbreedte
 • 10 Subdomeinen
 • 10 E-mail accounts
Webhosting

Business

20/ maand

Voor grote websites

 • 5GB Opslagruimte
 • 50GB Bandbreedte
 • 50 Subdomeinen
 • 50 E-mail accounts
Webhosting

Professional

30/ maand

Voor grote webshops.

 • 10GB Opslagruimte
 • 100GB Bandbreedte
 • 100 Subdomeinen
 • 100 E-mail accounts

Redundante hardware

Network-IT maakt gebruik van supersnelle redundante verbindingen, redundante stroomvoorziening & state of the art hardware allemaal gelegen in een klasse A datacenter. Wij zorgen ervoor dat uw website in topconditie verkeert. Een klasse A datacenter staat garant voor een datacenter dat voldoet aan de strengste vereisten omtrent: brandveiligheid, aardbeving- en overstromingbestendigheid, meerdere carriers, stroomgenerator op diesel enz… Hierdoor kunnen we u een gegarandeerde hoge snelheid voor uw website geven.

Uitgebreide statistieken

Via ons controle paneel heeft u toegang tot uitgebreide statistieken en logbestanden, u kan bijvoorbeeld afleiden van welke websites uw bezoekers komen en welke pagina’s ze juist bezocht hebben. Wanneer bezoekers via een zoekmachine op uw website terecht komen worden de gebruikte zoekwoorden weergegeven. Zo kan u snel zien op welke keywords u hoog in de zoekmachines scoort. Naast de gebruikers statistieken heeft u beschikking over uitgebreide server statistieken zodat u kan controleren of uw website optimaal werkt.

Professionele service

Mocht u vragen hebben, dan zijn wij steeds per email, live chat of telefonisch bereikbaar om u verder te helpen. Daarnaast is er op onze website een uitgebreide FAQ aanwezig voor alle meest voorkomende problemen terugvinden. Voor het melden van storingen zijn we 24u/24u en 7 dagen op 7 bereikbaar via telefoon of kan u ons bereiken tussen 9.00 en 21.00 tijdens weekdagen. Zo kan u zonder zorgen wijzigingen doorvoeren aan uw website, gaat er iets mis dan staan we voor u klaar!

Cloud hosting is voordelig

Omdat vele websites samen op ééndezelfde server draaien kunnen de kosten gedrukt worden. Dit maakt cloud hosting de goedkoopste manier om een website veilig op een cloud te laten hosten. Door gebruik te maken van een webhosting pakket van Network-IT is het niet noodzakelijk om te investeren in dure hardware. U huurt als het ware een deel van de cloud.

Complete controle

Bij elk shared hosting pakket krijgt u een uitgebreid controle paneel. U kan met dit paneel alle functies van uw pakket zelf beheren; e-mailaccounts aanmaken, extra domeinen toevoegen, beveiligen van uw website en het installeren van CMS systemen. Het controle paneel beschikt over een uitgebreide filemanager waarmee u in enkele klikken uw gehele website naar onze servers kunt uploaden. Daarnaast kan u ook snel enkele aanpassingen maken in bestanden op de webserver (wanneer u bijvoorbeeld een schrijffout heeft ontdekt op uw website).

Cloud Webhosting is eenvoudig

Bij elk cloud webhosting pakket van Network-IT krijgt u toegang tot het DirectAdmin controle paneel. Vanuit dit paneel kan u al de instellingen van uw website en webhosting pakket eenvoudig wijzigen. Natuurlijk helpen wij u graag verder als u er zelf niet in slaagt om de zaken op orde te krijgen. Ook bij eventuele problemen staan onze mederwerkers steeds paraat om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Fout: Contact formulier niet gevonden.