Uw Drupal hosting is nog nooit zo makkelijk geweest!

Het Drupal Hosting pakket biedt U een betrouwbare cloud hosting omgeving aan voor Drupal, een content management system (cms) dat ontwikkeld is in PHP. Het Drupal cms maakt gebruik van MySQL databases om al de gegevens op te slaan. Drupal wordt gebruikt om websites te ontwikkelen en de inhoud ervan te beheren, zoals bijvoorbeeld: portaalsites, persoonlijk websites, fan-sites, e-commerces en veel meer. Met Drupal is het ook mogelijk om je website eenvoudig en snel aantrekkelijker te maken. Er zijn allerhande plugins voor : fotogalerijen, forums, podcasts etc. Natuurlijk zijn al deze plugins gratis op het internet en op de Drupal website terug te vinden. Drupal is opensource software en wordt verdeeld onder de GPL licentie (GNU General Public Licence). De Drupal software wordt onderhouden en verder ontwikkeld door duizenden gebruikers en ontwikkelaars op vrijwillige basis. Drupal hosting wordt aangeraden voor alle soorten websites. Dankzij de vele plugins heeft u ontelbare mogelijkheden om uw website aan te passen. Op deze manier is uw website uniek en ziet geen enkele andere er hetzelfde uit! Ontdek onze Drupal Hosting pakketten :
Drupal hosting

Basic

5/ maand

Voor kleine websites

 • 1GB Opslagruimte
 • 10GB Bandbreedte
 • 10 Subdomeinen
 • 10 E-mail accounts
Drupal hosting

Business

20/ maand

Voor grote websites

 • 5GB Opslagruimte
 • 50GB Bandbreedte
 • 50 Subdomeinen
 • 50 E-mail accounts
Drupal hosting

Professional

30/ maand

Voor grote webshops.

 • 10GB Opslagruimte
 • 100GB Bandbreedte
 • 100 Subdomeinen
 • 100 E-mail accounts

Behulpzame community

De wereldwijde Drupal community telt meer dan 800 000 geregistreerde gebruikers. Deze gebruikersgroep zit verspreid over de vele Drupal forums, discussiegroepen en zelfs op enkele IRC kanalen. Moest u dus vast komen te zitten tijdens de ontwikkeling van uw website kan u zeker op het internet terecht met al uw vragen.

Drupal thema's

Drupal maakt gebruik van Thema’s of ook wel “themes” of “templates” genoemd. Met een Thema kan u het design van uw website in enkele klikken veranderen. Er zijn zowel betalende als gratis thema’s beschikbaar.

Welk CMS systeem kiezen?

Een correct CMS systeem kiezen is ontzettend belangrijk. U dient te kiezen voor een CMS systeem waarmee u zelf makkelijk overweg kan. Zo verspilt u geen kostbare tijd bij het uitzoeken van de functies. We hebben alvast een keuzehulp opgesteld om u zoveel mogelijk bruikbare informatie te bezorgen omtrend alle CMS systemen. Bekijk onze CMS keuzehulp : Hoe het geschikte CMS systeem kiezen.

Gratis Drupal Installatie

Network-IT Hosting installeert gratis een Drupal installatie op de webspace van uw Drupal hosting pakket. Zo komt u geen onverwachte problemen tegen en werkt uw Drupal installatie direct zoals het hoort. U kan dus direct beginnen met het ontwikkelen van uw website.

Dagelijkse Back-ups

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het verlies van uw data. Network-IT neemt dagelijks gratis backups van uw Drupal webhosting pakket. De backups worden veilig in een compleet redundante opstelling bewaard. Ook het terugplaatsen van uw backups is gratis. U kan voortaan op beide oren slapen!

Optimale Prestaties voor Drupal Hosting

Dankzij onze redundante stroomvoorziening, het gebruik van uitsluitend de beste hardware en razendsnelle verbindingen garanderen wij steeds de beste prestaties voor uw drupal hosting pakket. Bovendien staat uw drupal installatie staat in een klasse A datacenter met 24/7 beveiliging.

Fout: Contact formulier niet gevonden.