Je eigen server voor weinig geld!

Een SSL certificaat is een digitale identiteitskaart van uw website. De bezoeker kan zo verifiëren dat u wel degelijk de eigenaar van de website bent. Een met een SSL beveiligde website is herkenbaar aan de https:// in de adresbalk en het groene symbool in uw browser. Wanneer u geen SSL certificaat op uw websites heeft of met een ongeldig SSL certificaat werkt, zal de browser de bezoeker verwittigen dat de website waarschijnlijk onveilig is. Heeft u nog geen hosting voor uw website? bekijk dan zeker onze webhosting pakketten.

Veilig

Met een SSL certificaat zijn bezoekers zeker dat hun gegevens op een betrouwbare en versleutelde manier naar een website verzonden worden. Een SSL certificaat is Ideaal voor ecommerce transacties, webshops of facebook apps. De certificaten worden allemaal uitgegeven door het 2084 bit of 4096 bit certificaat.

Compatibiliteit?

Eender waar uw website bekeken wordt, onze SSL certificaten worden door alle populaire browsers en mobiele apparaten ondersteunt. Een SSL certificaat is binnen de 10 minuten actief en kan geactiveerd worden op al onze servers. U krijgt een code die u op het hosting controlepaneel kan ingeven. De rest gaat vanzelf. Indien je zelf een derde certificaat wenst toe te voegen is dit ook mogelijk in ons DirectAdmin panel van uw hosting pakket, of indien gewenst ondersteunen wij ook Let's Encrypt Certificaten die u eenvoudig kan activeren vanuit uw DirectAdmin panel.

Wildcard

Geen zin om een keuze te maken over welke subdomeinen u allemaal wilt beveiligen? Kies voor een Wildcard SSL certificaat en beveilig zowel www.website.be, secure.website.be, webmail.website.be, webshop.website.be en uiteraard ook website.be zelf. Alle subdomeinen zijn tegelijkertijd mogelijk.