Eenvoudig meerdere websites beheren!

Bent u een websiteontwikkelaar die klanten een compleet pakket inclusief hosting wil aanbieden? Dan heeft Network-IT met zijn reseller hosting pakketten de oplossing voor u. De reseller paketten van Network-IT bevatten alles wat u nodig heeft om verschillende websites overzichtelijk te onderhouden. Al de reseller hosting pakketten bevatten uitgebreide functionaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Geïnteresseerd? Vraag dan nu vrijblijvend meer informatie aan?

Besparing voor u

Omdat uw websites op onze server staan hoeft u geen investeringen te doen in dure hardware en hoeft u geen tijd te steken in de configuratie en het onderhoud ervan. U kan zich volledig toespitsen op de commerciële kant en het ontwikkelen van websites, Network-IT zorgt voor de rest. Kortom alleen maar voordelen voor u.

Service & Support

U hoeft zich geen zorgen te maken over server problemen. Wij houden alles in het oog en zorgen ervoor dat al uw websites zonder onderbrekingen blijven draaien. Mocht er toch iets mis zijn kan u het probleem melden en wij doen er dan alles aan om de dit zo snel mogelijk op te lossen. Ook voor andere vragen zijn we steeds beschikbaar. Bij Network-IT zit u veilig met uw reseller hosting pakket.

Backup

Van elk reseller hosting pakket van Network-IT wordt dagelijks een backup genomen. Zo bent u er zeker van dat uw data steeds veilig bewaard blijven. Als u om gelijk welke reden graag een backup terug geplaatst ziet doen we dit graag. Beide diensten zijn gratis inbegrepen bij de reseller hosting pakketten van Network-IT.

Reseller hosting is betrouwbaar

Redundante stroom en network connecties, high speed toegang tot onze servers en enkel kwaliteitsvolle hardware verzekeren u dat uw websites extra goed presteren. Daarnaast worden uw websites gehost in een A-klasse datacenter met de beste prestaties die u zich kan inbeelden!

Complete controle

Bij elk reseller hosting pakket krijgt u een uitgebreid controle paneel. U kan met dit paneel zelf klanten aanmaken en alle functies van de websites zelf beheren; e-mailaccounts aanmaken, extra domeinen toevoegen, beveiligen van uw website en het installeren van CMS systemen. U kan ook zelf backups nemen en downloaden en het is zelfs mogelijk om via de applications installer uw backups naar een Dropbox account te schrijven.