Websites maken is nog nooit zo gemakkelijk geweest!!

Wordpress Hosting is een hosting pakket voor het WordPress Content Management System (CMS) dat speciaal ontwikkeld is voor het eenvoudig ontwikkelen van weblogs. De kennis van PHP en MySQL is niet noodzakelijk om prachtige WordPress pagina’s te maken. WordPress werkt met thema’s of zelfgemaakte templatefiles. Hierdoor kan u snel en eenvoudig de hele look van uw website vernieuwen. Ook zijn er talloze plugins beschikbaar die uw weblog net dat beetje extra geven. Network-IT heeft een ruim aanbod WordPress hosting pakketten. Elk van deze pakketten komt met een groot aantal extra diensten. Hieronder kan u een overzicht terug vinden van al de WordPress Hosting pakketten die Network-IT te bieden heeft.
WordPress hosting

Basic

5/ maand

Voor kleine websites

 • 1GB Opslagruimte
 • 10GB Bandbreedte
 • 10 Subdomeinen
 • 10 E-mail accounts
WordPress hosting

Business

20/ maand

Voor grote websites

 • 5GB Opslagruimte
 • 50GB Bandbreedte
 • 50 Subdomeinen
 • 50 E-mail accounts
WordPress hosting

Professional

30/ maand

Voor grote webshops.

 • 10GB Opslagruimte
 • 100GB Bandbreedte
 • 100 Subdomeinen
 • 100 E-mail accounts

Optimale prestaties

Onze redundante stroomvoorziening, performante/kwaliteitsvolle hardware en razendsnelle verbindingen garanderen altijd uitzonderlijke prestaties voor uw WordPresspagina. Daarnaast staat uw website in een klasse A datacenter zodat we optimale prestaties kunnen garanderen.

Wordpress thema's

Een van de grootste voordelen van WordPress is het gebruik van thema`s of ook wel templates genoemd. WordPress bezit over een ontzettend grote database van gratis thema`s en een nog grotere database van professionele thema`s. Maar wat had u nu verwacht wetende dat 1 op de 4 websites`s WordPress als CMS systeem gebruikt?

Welk CMS systeem kiezen?

Een correct CMS systeem kiezen is ontzettend belangrijk. U dient te kiezen voor een CMS systeem waarmee u zelf makkelijk overweg kan. Zo verspilt u geen kostbare tijd bij het uitzoeken van de functies. We hebben alvast een keuzehulp opgesteld om u zoveel mogelijk bruikbare informatie te bezorgen omtrend alle CMS systemen. Bekijk onze CMS keuzehulp : Hoe het geschikte CMS systeem kiezen.

23,3% Van Alle Websites Gebruikt WordPress

Omdat WordPress zo gebruiksvriendelijk is heeft het ondertussen een marktaandeel van 23,3% van alle websites bereikt. Dat is bijna 1 op 4 van alle websites! Met zijn gebruiksvriendelijke backend en de ontzettend grote database van thema`s en plugins schakelen er dagelijks nog meer websites om naar een WordPress website. Waar wacht u nog op? Bestel vandaag nog uw WordPress hosting en ga zelf aan de slag!

Gratis WordPress Installatie

Om het voor u nog eenvoudiger te maken installeert Network-IT een gratis WordPress op de root van uw wordpress hosting pakket. Zo bent u zeker dat de WordPress pagina meteen naar behoren functioneert. U kan meteen beginnen met de ontwikkeling van uw WordPress website.

Gratis Back-ups

Dataverlies behoort bij Network-IT tot het verleden. Elke nacht wordt er een backup van uw website genomen en veilig bewaard. Bij Network-IT is het terug plaatsen van uw backups volledig gratis. U hoeft geen zorgen te maken, uw WordPress website is in veilige handen met WordPress Hosting van Network-IT.

Fout: Contact formulier niet gevonden.