Een stabiele omgeving, voor je belangrijkste data

Network-IT biedt je de mogelijkheid om een eigen Odoo installatie te hosten, op professionele hardware in Europese datacenters. Je krijgt van ons een virtuele server met dagelijkse off-site backups. Kies je voor het top-pakket (PRO), dan beschik je over een volledig redundante omgeving, gesitueerd in 2 geografisch gescheiden locaties met continue synchronisatie en bijna real-time recovery. Afhankelijk van je noden kunnen wij een bestaande installatie migreren naar ons hosting platform of een volledig nieuwe installatie voorzien. Welke installatie-optie je ook kiest, je betaalt een éénmalige setup-kost van € 250, onafhankelijk van het gekozen pakket. Uiteraard kan je, tegen meerkost, ook bij ons terecht voor vragen en/of maatwerk omtrent je Odoo pakket.
home_hosting_pricing_pic_4

Pro Odoo Server

60/ maand

Voor uw belangrijkste data

  • AMD Opteron (Octa-Core)
  • 32GB RAM
  • 250GB SSD
  • 1Gbit/S

Veiligheid

Een cloud server wordt zo dichtgetimmerd zodat geen enkele ongewenste gebruiker zich toegang kan verschaffen tot het systeem. Bovendien kan u ook opteren voor een professionele 24x7 monitoring van uw systeem. Zelfs op een veilige manier interfacen met een andere applicatie of server is met een cloud oplossing niet uitgesloten!


Duidelijk beeld van de kosten

Bij een gehoste oplossing weet u precies wat het u zal kosten. U hoeft dan ook geen rekening te houden met extra kosten zoals onderhoud van de hardware, electriciteit, aankoop van een server, ...


Zorgeloos

Gedaan met zorgen te maken over backups, hardware, onderhoudscontracten die aflopen, harde schijven die bijna vol zijn, .... In de cloud kan alles automatisch verlopen en kan u zelfs de schijfcapaciteit of het geheugen met een muisklik uitbreiden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.