Geen uitdaging is te groot

Heeft u nood aan een mobiele applicatie of het opzetten of uitbreiden van uw ERP of CRM systeem. Geen uitdaging is te groot voor ons team van software engineers. Wij ontwikkelen een applicatie op maat, die perfect is afgestemd op uw bedrijf. Zo kan u veel kosten uitsparen. Wij maken enkel gebruik van de nieuwste technologieën, om in een minimale ontwikkelingstijd een maximaal product af te leveren. Neem snel contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Mobiele applicaties

Mobiele apparaten worden elke dag belangrijker. Door bepaalde taken onder te brengen in een mobiele app, kan de productiviteit van uw werknemers aanzienlijk verhoogd worden. Mobiele apps worden ook steeds meer gebruikt voor educatieve of commerciële doeleinden. Onze developers ontwikkelen mobiele applicaties voor Windows Phone, iOS, Android, Blackberry en meer. We zijn eveneens gespecialiseerd in het ontwikkelen van cross-platform mobiele applicaties. Dit betekent dat u éénmalig betaalt voor het ontwikkelen van een mobiele applicatie die functioneert op elk mobiel apparaat.

ERP en CRM

Als bedrijf heeft u steeds nood aan een goed CRM (Customer Relationship Management) en ERP (Enterprise Resource Planning) pakket. Wij helpen u bij het opzetten of uitbreiden van bestaande systemen. Dergelijke pakketten zijn over het algemeen nogal kostelijk en vereisen voortdurend onderhoud en extra investeringen. Daarom kunnen wij ook een CRM/ERP platform ontwikkelen, perfect afgestemd op de noden van uw bedrijf. Zo betaalt u enkel voor de functionaliteit die u effectief nodig heeft.

Big Data

Wanneer u beschikt over een grote hoeveelheid data, heeft u nood aan specifieke technieken om met deze data om te kunnen gaan. Wij helpen u bij het opzetten van uw infrastructuur en het structureren van uw data. Verder ontwikkelen we de nodige software om rapporten te genereren die het mogelijk maken zinvolle informatie te halen uit deze data.

Internet of Things

Oxford omschrijft “The Internet of Things” als een voorgestelde ontwikkeling van het internet, waarbij alledaagse voorwerpen zijn verbonden met het netwerk en gegevens kunnen uitwisselen. Door het invoeren van embedded apparaten die bepaalde “taken” uitvoeren en zelfstandig beslissingen kunnen nemen, is het mogelijk om bedrijfsprocessen te vereenvoudigen. Dit impliceert ook dat kosten kunnen uitgespaard worden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.