Joomla hosting

Websites maken is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Network-IT biedt reeds jaren gespecialiseerde Joomla Webhosting pakketten aan . Joomla, een Content Management System (CMS Hosting) dat door velen wordt gezien als het beste op de markt. Een van de grote voordelen van Joomla is dat het geschikt is voor alle soorten websites van een “hobby-site” tot een website met professionele doeleinden. Omdat Joomla een zeer eenvoudige leercurve heeft kan iedereen er mee weg. Dit is meteen ook de reden waarom de meeste gebruikers Joomla preferen. Ook extra functionaliteit toevoegen zoals een fotoalbum, webwinkel of andere is kinderspel met Joomla. Op de Joomla extensies website vindt u duizenden extensies die u gratis kan downloaden en zelf naar hartelust kan aanpassen. Joomla heeft alles in huis om uw website in een mum van tijd een stralend uiterlijk te geven. Hieronder vindt u een overzicht van de Joomla webhosting pakketten die InterHost Solutions in aanbieding heeft. Als u geen gepast pakket vindt aarzel dan niet om ons te contacteren voor een persoonlijke offerte. Natuurlijk kan u ons ook altijd contacteren voor andere webhosting vragen. Ontdek onze Joomla Hosting pakketten :

Basic

5/ maand

Voor kleine websites

 • 1GB Opslagruimte
 • 10GB Bandbreedte
 • 10 Subdomeinen
 • 10 E-mail accounts

Business

20/ maand

Voor grote websites

 • 5GB Opslagruimte
 • 50GB Bandbreedte
 • 50 Subdomeinen
 • 50 E-mail accounts

Professional

30/ maand

Voor grote webshops.

 • 10GB Opslagruimte
 • 100GB Bandbreedte
 • 100 Subdomeinen
 • 100 E-mail accounts

Behulpzame community

Onze joomla webhosting pakketten zijn gespecialiseerd voor Joomla. Moest u toch ooit op een probleem stuiten tijdens de ontwikkeling van uw Joomla website hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken. Op de vele Joomla Forums kan u met al uw vragen terecht. U bent waarschijnlijk niet de eerste met een bepaald probleem dus een oplossing zal snel uit de bus komen!

Joomla thema's

Met Joomla kan u gebruik maken van zogenaamde thema`s. Met deze door professionals ontworpen thema`s ziet uw joomla websites er direct professioneel uit. Verder heeft u naast de gratis themas de keuze uit betalende thema`s, zodat uw website er nog mooier uitziet. Naast onze razendsnelle joomla hosting hebben wij voor u een collectie van Joomla themes hier klaar gezet.

Welk CMS systeem kiezen?

Een correct CMS systeem kiezen is ontzettend belangrijk. U dient te kiezen voor een CMS systeem waarmee u zelf makkelijk overweg kan. Zo verspilt u geen kostbare tijd bij het uitzoeken van de functies. We hebben alvast een keuzehulp opgesteld om u zoveel mogelijk bruikbare informatie te bezorgen omtrend alle CMS systemen. Bekijk onze CMS keuzehulp : Hoe het geschikte CMS systeem kiezen.

Gratis Jooomla Installatie

Om er zeker van te zijn dat uw cms systeem meteen naar behoren werkt kan u ervoor kiezen om Joomla door ons gratis te laten installeren op u joomla hosting. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat er zich geen problemen voordoen met de Joomla installatie. Zo kan u meteen beginnen met het belangrijk gedeelte: het ontwikkelen van uw website.

Dagelijkse Back-ups

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het verlies van uw data. Network-IT neemt dagelijks gratis backups van uw Drupal webhosting pakket. De backups worden veilig in een compleet redundante opstelling bewaard. Ook het terugplaatsen van uw backups is gratis. U kan voortaan op beide oren slapen!

Optimale prestaties voor Joomla Hosting

Onze redundante stroomvoorziening, supersnelle netwerkverbindingen en “high-end” hardware zorgen ervoor dat al uw websites optimaal presteren. Onze servers staan in een klasse A datacenter dat zorgt voor de ideale omstandigheden voor uw Joomla hosting.