Dedicated Servers

Zorgeloze IT!

Voor de echt zware toepassingen of websites is zelf een VPS niet krachtig genoeg. Met een dedicated server oplossing van InterHost Solutions kopen wij voor u een nieuwe server die wij vervolgens aan u verhuren voor een schappelijke prijs. De server wordt gehost in ons klasse A datacenter, zodat u kan profiteren van hoge snelheden en onbeperkte datalimieten. Wij installeren de server in onze racks en installeren het operating system voor u. Zo kan u zich concentreren op uw kerntaken.

Managed vs. Unmanaged

Een dedicated server wordt niet gedeeld met anderen. U bent dus zelf verantwoordelijk voor de installatie van software en beveiligingsupdates. Indien u zich hierover geen zorgen wilt maken, kan u kiezen voor een managed dedicated server. Bij een Managed server zal Network-IT zorgen voor de installatie van alle software en onderhoud hiervan, zodat u hiermee geen tijd verliest.

Dedicated Servers zijn super snel!

Een dedicated server is een server voor u en u alleen met een aparte netwerktoegang. Hierdoor ondervindt u geen problemen indien het netwerk door andere servers te zwaar belast wordt. De server wordt gehost in ons datacenter met het beste netwerk van de Europa. U heeft hierbij toegang tot een Gbit-lijn. Hierdoor kunnen wij steeds hoge data snelheden garanderen.

Uw server is veilig!

Om de toegang tot uw systeem te beschermen, wordt uw server achter verschillende firewalls geplaatst. Indien u kiest voor een unmanaged dedicated server, bent u zelf venantwoordelijk voor het backuppen van uw data. Wij voeren op aanvraag een backup uit van uw systeem. Bij een managed dedicated server maken wij een dagelijkse backup, zodat uw data nooit verloren kan gaan.